"The voice is the muscle of the soul" Alfred Wolfsohn


In het "Roy Hart- werk" verkennen we de stem in al zijn facetten, expressieve mogelijkheden en timbres, onafhankelijk van esthetische normen. Tijdens deze reis ervaren we op vele manieren de relaties tussen stem en lichaam evenals stem en bewustzijn.

 

We verlaten de gebaande paden zoals we die kennen en gebruiken daarbij onze stem. We onderzoeken wat onze stem ons over onszelf vertelt. We ontdekken onze eigen competenties, zien onszelf als nieuw. We leren door experimenteren met de stem onze resonantieruimtes te kennen en ze te voelen zodat de persoonlijke klanken in ons doorklinken. Speelse oefeningen in de groep, partner en individueel werk openen een breed spectrum voor de ervaring van de eigen stem.

 

Uitvoering

  • Minimaal 3 uur per dag en naar wens tussen de 1-3 dagen á 3-6 uur per dag
  • Deelnemers groep minimaal 10 -20 

Kosten

Naar aanleiding van een voorafgaand contact, mail of telefoon worden de vraagstukken duidelijk besproken en ontwikkel ik een bij u passend concept. De uitgewerkte offerte is dan afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeftes zodat deze workshop een onvergetelijke dag (of dagen) wordt. 

 

Praktisch

Neem mee: makkelijke kleding om in te bewegen, yogamat of deken, warme sokken evenals je openheid en vreugde om iets nieuws te ontdekken. Voorkennis is niet nodig.

 

Contact/Nu boeken

Annikki Scheu

info@stimmeinbewegung.eu