Proces begeleidend stemwerk


De Berkeley, Bergen
De Berkeley, Bergen

In mijn privélessen werk ik heel intuïtief en ga ik elke client daar aanspreken waar hij/zij op dat moment persoonlijk staat. Soms loop je in je leven op bepaalde thema's vast waardoor je in een crisis of burn out situatie terecht kunt komen. Je kunt er dan voor kiezen om professioneel begeleid te worden.

 

Zo ben ik in de loop van de jaren met psychologen en therapeuten samen gaan werken, om clienten via een andere invalshoek of kijk - in contact te brengen met stemwerk. Vanuit bepaalde thema's je stem te laten horen - door te zingen, bewegen, ademen, klinken of zelf de resonans van klanken in je lijf te gaan voelen, kan ik je dichter bij je emoties en gevoelens brengen. Door uiting te geven aan je gevoel, kom je dichter bij jezelf en ervaar je de helende kracht van je eigen stem & potentieel. Door dit proces aan te gaan, ben je in staat belangrijke thema's in je leven een nieuwe richting of verzoenlijke kijk te geven. Gedurende dit proces wordt er dus van twee kanten, stemcoach/psycholoog, regelmatig naar jouw persoonlijk ontwikkelingsproces gekeken om uiteindelijk naar een tevreden afronding toe te werken.

 

Deze reis te mogen begeleiden en getuige te mogen zijn, vind ik enorm boeiend omdat er vaak een bijzondere transformatie aan verbonden is.  

 

Praktisch

Neem mee: makkelijke kleding om in te bewegen, warme sokken evenals je openheid en vreugde om iets nieuws te ontdekken. Voorkennis is niet nodig.

 

Contact/Nu boeken

Annikki Scheu

info@stimmeinbewegung.eu