Volle stem, natuurlijk spreken & klinken


Herkent u dat? U heeft een lange dag achter de rug en voelt dat uw stem overdag steeds vermoeider wordt, de aanwezigheid verdwijnt en uiteindelijk hees en kwetsbaar wordt? Voor veel mensen wordt hun eigen stem pas een probleem wanneer er stemklachten voelbaar worden. Daarom richt zich deze workshop ook op de spreekstem. Naast basisvaardigheden zoals adem- stem- en bewegingsoefeningen biedt deze workshop de mogelijkheid voor persoonlijk groei en is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke vragen. Het is de bedoeling naast handige tips en tricks het alledaagse praten & spreken zonder moe te worden, beter onder de knie te krijgen en met plezier op een positive manier de eigenheid van je stem te ontdekken en beter te begrijpen.

 

Inhoud

Perceptie-oefeningen, stem- ademhaling- en bewegingsoefeningen, basisvocalisatie, expressie, luisteren naar teksten en subteksten, stemzetel, adempauzes, tempo, nadruk, modulatie, lichaamstaal, uitdrukking, houding, eigen optreden voor publiek, ruimtelijke aanwezigheid, authentieke uitstraling met andere worden actief luisteren en aanhoren. En dat alles in partner- en of groepsverband.

 

In deze vocale training gericht op techniek, tekst en expressie, worden fundamentele vocale vragen van de Roy Hart-techniek gecombineerd met Feldenkrais en de lichaamsgerichte Adem Tonus Ton techniek (ATT).

 

Praktisch

Neem mee: makkelijke kleding om in te bewegen, yogamat of deken, warme sokken evenals je openheid en vreugde om iets nieuws te ontdekken. Voorkennis is niet nodig.

 

Contact/Nu boeken

Annikki Scheu

Info@stimmeinbewegung.eu