Omscholing, herintegratie werklozen op de werkvloer


Deze seminar heeft tot doel om zelfvertrouwen te trainen op basis van stemwerk door middel van lichaamsgerichte persoonlijkheidsontwikkeling. Het gaat om een preventieve en duurzame aanpak om mensen in veranderingsfasen zoals reïntegratie op de werkvloer, burn-out situatie te ondersteunen om nieuwe wegen in te slaan. 

 

De stem is een belangrijk hulpmiddel om ons uit te drukken in de wereld en is daarom ook een spiegel van onze innerlijke wereld. Het kan krachtig en inspirerend overkomen en aan de andere kant kan het onze innerlijke strijd en ontevredenheid duidelijk maken. Spanningen en gebrek aan gevoel voor het eigen lichaam zijn vaak de oorzaak van een te hoge, te zachte, te zwakke of te strakke stem. Als we ons hiervan bewust worden, kunnen oude patronen worden losgelaten en kunnen nieuwe wegen worden ingeslagen.

 

Individuele coaching

Bij mijn individuele coaching werk ik heel intuïtief en haal ik al mijn cliënten op van waar ze persoonlijk zijn. "Laat zien wie je werkelijk bent en wat je van binnen beweegt en bezig houdt."

 

In groepen en individueel werk bied ik een beschermde ruimte waarin iedereen zich vrij kan bewegen en ontwikkelen. Met een snufje openheid en lef gaan we samen op ontdekkingsreis!

 

Praktisch

Neem mee: makkelijke kleding om in te bewegen, warme sokken evenals je openheid en vreugde om iets nieuws te ontdekken. Voorkennis is niet nodig.

 

Contact/Nu boeken

Annikki Scheu

info@stimmeinbewegung.eu