Individuele stem coaching


Gericht op

  • A. Beroepsuitoefening (radio, TV, sprekers in het openbaar, onderwijs: leraar, en andere verbale beroepen)
  • B. Persoonlijk ontwikkeling 
  • C. Muzikale vakgenoten beroepsgroep (coaches, professionele zangers, therapeuten, acteurs etc.)

 

A. Beroepsuitoefening

Herkent u dat? U heeft een lange dag achter de rug en voelt dat uw stem overdag steeds vermoeider wordt, de aanwezigheid verdwijnt en uiteindelijk hees en kwetsbaar wordt? Voor veel mensen wordt hun eigen stem pas een probleem wanneer er stemklachten voelbaar worden. Mensen die dagelijks hun stem veelvuldig gebruiken bijvoorbeeld in het bedrijfsleven en/of onderwijs kunnen bij mij al in tien doelgerichte lessen hun stemgebruik verbeteren. Via een stappenplan gaan wij effectief aan de slag.

 

B. Persoonlijke ontwikkeling

In mijn privé sessies werk ik heel intuïtief en spreek ik ieder persoon daar aan waar hij/zij op dat moment staat. Wanneer je in de loop van je leven op bepaalde thema's vast loopt of dreigt vast te lopen, kun je in een crisis of burn- out situatie belanden. Mijn professionele begeleiding brengt jou weer in jouw gezonde balans.

 

Laat zien wie je echt bent en wat je van binnen uit beweegt. Misschien ben je een hoofdmens en wil je meer in contact komen met je lichaam en je gevoelens? Door stem te geven aan je gevoel klinken er klanken in je lijf waardoor je dichter bij je emoties en gevoel komt. Je ervaart dan de helende kracht van resonantie. Tevens breng ik jou in contact met je eigen potentieel of mogelijkheden.

 

Ik bied jou een beschermde, veilige omgeving waarin je je vrij kunt uiten en ontplooien. Met jouw openheid wordt het een boeiende ontdekkingsreis!

 

C. Muzikale vakgenoten

Ben jij een professional op het gebied van klassieke zang, jazz of een andere genre, sta je vaak op het podium/toneel of ben je zelf zangdocent of coach? Zit jij met een vraag waar je ondersteuning nodig hebt? Of ben je gewoon toe aan je op ooghoogte te laten inspireren en je persoonlijke horizon te verbreden. Neem dan gerust contact met mij op.

 

Individueel of online

Woon je verder weg of zelfs in het buitenland? Dan kan ik jou korte & krachtige individuele stemsessies aanbieden. Gedurende de zomervakantie is er de mogelijkheid om dagelijks tussen twee en drie uur per dag stemlessen te boeken. De sessies worden vanuit de Berkeley in Bergen gegeven en zijn ideaal om te combineren met een korte vakantie in de prachtig, schilderachtige omgeving van Bergen en omstreken waaronder dicht bij zee.

 

Contact/Nu boeken

Annikki Scheu

info@stimmeinbewegung.eu 

Omgeving van Schoorl